Bryllupsreiser
Cruise
Fly & Hotell
Luksusreiser
Brasil
Dubai
India
Indonesia
Malaysia
Mauritius
Thailand
Vietnam
Reisetilbud

 


LUKSUSREISER :: Sea Dream Yacht ClubBESKRIVELSE
Sea Dream Yacht Club er et norskeid rederi med de to luksuriøse yachtene Sea Dream I og Sea Dream II
De to yachtene holder til i Karibia på vinterstid og i Middelhavet på sommertid hvor de seiler alt fra 7 netter til 14 netter.

Skipene;
SeaDream Yacht Club består av SeaDream I og SeaDream II

NYTTIGE LENKER
>> Video fra SeaDream

SEND FORESPØRSEL >>

PRISER
Inkludert alle måltider, drikke, butlerservice osv ligger prisene på fra ca 3 000,- per dgn per person.

INKLUDERT I PRISEN
SeaDream appellerer først og fremst til yngre og middelaldrende par som setter pris på luksus i ett intimt og avslappet miljø og for å besøke små pittoreske havner vekke fra masseturismen.

Stemmingen om bord er avslappet. SeaDream introduserte begrepet yachting som står for frihet, intimitet, spontanitet og den høyeste kvalitet.

Frihet betyr at du spiser når det passer deg og velger selv hvem du spiser med, det går selvfølgelig an å nyte maten alene. Maten nytes enten i spisesalen eller ute på dekk hvor det er flere steder hvor mat blir servert.

TILLEGGSKOSTNADER
Fly/hotell

NYTTIG INFORMASJON
SeaDream er et norskeid rederi som har spesialisert seg på luksus yachting, da de har kun 2 yachter i drift, SeaDream I og SeaDream II.

"It’s Yachting, not cruising" har vært SeaDream’s slagord siden selskapet ble etablert i 2001, og det er sant at opplevelsen om bord ligner mer på det du ville ha møtt på en elegant, privat yacht. Det er ingen faste tider på noe som helst, og nesten alt er inkludert - fra Champagne og fantastiske cocktails til gourmetmat og vannsport. Atmosfæren om bord er avslappet og personlig, om bord på SeaDream er det sjeldent nødvendig å ta på en slips eller kjole om kvelden.

Den 4260 tonn tunge, 110-passasjer SeaDream II er enegget tvilling av SeaDream I. Begge ble bygget på midten av 1980-tallet, og begge ble renovert på nytt i 2006/2007, hvor det aboslutt ble satt fokus på ha en god stil om bord, med teak på alle dekk og møbler av høyeste kvalitet.

Om bord på Seadream vil du oppleve service av ypperste kvalitet, noe som ikke er rart med tanke på det kun er plass til 110 gjester om bord, og det er 95 dedikerte og dyktige ansatte om bord som vil gjøre sitt ytterste for å gjøre din ferie uforglemmelig.

SEND FORESPØRSEL >>